Clubkampioen van 2017 bekend!

Dinsdag, 26 september 2017

Klik hier om verder te lezen!

Afgelopen zondag is het clubkampioenschap van H.S.V. de Gaard gevist er waren helaas maar drie jeugdige deelnemers, maar dit heeft de pret niet mogen drukken. Het weer was fantastisch en de vissen beten erg goed! De deelnemers hebben in totaal maarliefst 179 vissen gevangen en nog veel meer vissen gehaakt. Maar enkel de vissen die de kant hebben gehaald telden mee voor de eindstand. Hieronder staat het aantal gevangen vissen per deelnemer. Wij willen iedereen bedanken die dit jaar betrokken is geweest bij welke activiteit dan ook en wij zien iedereen graag weer terug volgend jaar tijdens de activiteiten!

Nummer 1. Rik Salden met 73 gevangen vissen
Nummer 2. Jur Savelkoul met 68 gevangen vissen
Nummer 3. Sibe Lutgens met 38 gevangen vissen

In het fotoalbum onder het menu Activiteiten & foto's kunt u meer foto's van het clubkampioenschap vinden.